Dennis

Ålder: 2010-08-04
Ras: Staffordshire bullterrier (med stamtavla)
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 40 cm
Vikt: Ca 20 kg men behöver gå ner i vikt
Kan bo med barn: Ev. hundvana tonåringar med ansvarsfulla föräldrar
Kan bo med hund: Nej
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Charmig och envis
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

DU kärleksfulla människa med en stor portion humor och ändlöst med tid och engagemang. Du har erfarenhet av rastypen samt hundvana sedan tidigare. Självfallet är du även mjuk i ditt sätt och du tränar hund med glädje och respekt! Vi söker någon som vill ha en  urmysig soffvärmare som studsar upp och glatt följer med på alla äventyr vid minsta vink. Dennis vill ha sällskap så du tar med honom på det mesta och låter honom ta plats i både soffa, säng och hjärta! Dennis behöver dig!

Om
Dennis kom in till Hundstallet via polisen men är nu överlåten till oss för omplacering.

Denna lilla guldklimp är en riktig karaktär! Han är envis, bufflig, busig och går ofta i sin egna lilla Dennis-värld men vi älskar att han är så egen och karaktärsfull och detta är en stor del av hans personlighet. Man blir verkligen glad när man umgås med honom för han är så kul och charmig. Det finns så mycket kärlek i honom och man ler i hans sällskap. Han är underbar!

Dennis tycker inte om viss hantering såsom att gå till veterinären. Han kommer därför att behöva fortsatt mjuk och belöningsbaserad hanteringsträning i sitt nya hem.

Dennis uppfödare är kontaktad och medveten om att han befinner sig på Hundstallet.

Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.