Didrik

Ålder: 2 år
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: ca 60 cm
Vikt: 25 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Eventuellt stabil tik
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Pigg och glad
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: jenny@hundstallet.se

Vi söker

Till underbara Didrik söker vi efter ett hundvant hem med mycket kärlek och där utevistelse står högt upp på listan. Denna kille älskar nämligen att promenera och tackar aldrig nej till ett nytt äventyr ute i skogen eller löpspåret! Didrik har lekt fint med de hundar han känner, men då han kan tycka att vissa hundmöten är jobbiga så ser vi helst att han får vara ensamhund, där man kan lägga all fokus och träning på honom. Mellan promenaderna vill Didrik få mycket gos och kärlek, och han vill helst vara välkommen i både soffa och säng!

Didrik kan ibland vara blyg och söker efter någon som har förståelse för att han behöver stöd och tid att få utvecklas i sin egen takt, och som bor utanför stan där han slipper alltför många störningar. Har man barn ser vi att de är tonåringar, då Didrik vill hamna i ett lugnt hem utan massa spring runtomkring.

Har du svårt att motstå Didriks kärleksfulla blick? Tveka då inte att höra av dig!

Om
Didrik kom in som en privat omplacering på grund av ändrade familjeförhållanden. Han är pigg och kelig hund som utvecklats väldigt mycket under sin tid hos oss på Hundstallet. Han kan ibland vara osäker på nya personer, men när han lärt känna en så är han charmig, mysig och samarbetsvillig.


Fyll i intresseanmälan