Irma

Ålder: 2018-04-01
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 60 cm
Vikt: 21 kg
Kan bo med barn: Nej
Kan bo med hund: Stabil hanhund i liknande storlek
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Charmig och glad
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Underbara Irma söker efter ett hem med massor av kärlek och lite ensamtid. Ett hem med lika mycket humor och bus som denna roliga och påhittiga tjej har att erbjuda. Irma vill förutom promenader och kel testa på olika kurser för att tillsammans med sitt nya hem hitta sin bravursport där hon kan få glänsa och utvecklas. Att bo på landet eller i ett lugnare villaområde är Irmas melodi, med skogen nära där hon kan få gå roliga promenader och umgås med sin familj.

Då Irma tycker att barn kan vara otäcka söker hon efter ett hem där hon inte behöver varken bo med eller utsättas för dem. Irma kan dela sitt hem med en stabil hane i liknande storlek som kan bli en trygg stöttepelare och en rolig lekkompis.

Känner du att du är rätt person för Irma? Hör av dig!

Om
Irma kom in som en hittehund men då ingen ägare hört av sig har hon blivit överlåten för omplacering. Hon är en tjej som vid första mötet kan vara något avvaktande, men när hon lättat upp faller man snabbt för hennes stora personlighet och busiga sätt att vara. Ute hoppar hon gärna upp på stenar och träd och det går inte undgå hur glad och stolt hon blir – hela kroppen gungar i takt med svansen och ögonen glittrar!

Det vi vet om hennes bakgrund är att hon ursprungligen kommer från Polen och har troligtvis levt som gatuhund tidigare. Hon är social och verkar ha anpassat sig väl till livet i Sverige, men har egenskaper som gatuhundar kan ha. Det är därför viktigt att hennes framtida hem har förståelse för detta och gott säkerhetstänk.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.