Ivar

Ålder: 2017-05-01
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: ca 65 cm
Vikt: ca 32 kg
Kan bo med barn: Gymnasieåldern
Kan bo med hund: Bäst som ensamhund men äldre stabil och trygg tik kan fungera.
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Aktiv och alert
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Ett mycket hundkunnigt hem, gärna med erfarenhet av herdehundar. Någon som bor lantligt till och gärna har en inhägnad tomt där han kan få strosa mellan promenaderna. Ivar kommer bli din bästa vakthund men också en lojal och följsam kompis när du är ute och motionerar. Han skulle nog gärna hänga med på vandringsturer och upptäcka Sverige tillsammans med dig. Då han är försiktig av sig så ser vi ett hem utan barn i skolåldern. Gymnasieungdom och uppåt fungerar utmärkt. Ivar vill kanske inte ha en jättestor familj, han vill gärna ha koll på vilka som kommer och går. Ivar har tagit allas våra hjärtan med storm och vi älskar honom så enormt. Det är en en så oerhört rar och mjuk kille i den stora kroppen!

Om
Ivar kom in till Hundstallet som en privat omplacering. Hans tidigare hem hade fått andra förutsättningar och deras nya situation tillät inte en hund som Ivar. Det vi vet om honom är att han är en kangal-blandning vilket gör att vi söker ett väldigt speciellt hem till honom. Vid nya kontakter kan han vara något reserverad och försiktig, men om han fått förtroende för dig är han en extremt lojal hund som har så mycket kärlek att ge. Han är verkligen en ljuvlig kille som kommer älska sin husse och matte till tusen.

På promenad kan han bli lite stark när han ser andra hundar men han har också några kompisar bland hundarna på Hundstallet och de han gillar, gillar han väldigt mycket. Han har mycket jakt i sig och det gäller att vara med när han ser- eller känner doften av vilt. I om hans stora viltintresse kommer det förmodligen vara svårt att ha honom lös.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.