Jackson

Ålder: 2012-05-09
Ras: Blandras (med rottweiler)
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 60 cm
Vikt: 36 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Stabil och trygg tik
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Kärleksfull och livsnjutare
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till fina Jackson söker vi ett hem som vill ge honom innehållsrika och roliga guldår. Han älskar att spendera sin tid ute i skogen och vill gärna hitta någon som tar med honom på härliga promenader. Jackson letar efter någon som vill hitta på roliga sätt att aktivera honom, olika former av hjärngympa skulle han må bra av.

Det bästa hade varit att hitta ett hem där det finns en inhägnad tomt att spendera tiden på mellan promenaderna. Han kan dela sitt hem med en trygg och stabil tik.

Letar du efter en ny bästis att ta med på massa äventyr? Skicka in en intresseanmälan idag!

Om
Jackson kom in till Hundstallet när han var valp. Han har nu kommit tillbaka till oss på Hundstallet på grund av sjukdom i hemmet. Han har i hela sitt liv bott i ett kärleksfullt hem och är en riktig livsnjutare. Han älskar människor och är social.

Det är en riktigt mysig kille som älskar att bli kliad och trots sin storlek gärna vill sitta i knäet ibland. Något av Jacksons favoritsyssla är att leka med tennisbollar.

Jackson har inte bott med barn sedan tidigare men fungerar bra med dem, dock vill han inte bo med för små barn. Jackson vill inte umgås med hanhundar och kan reagera vid hundmöten om det är för nära.

Jackson har artros som många äldre hundar kan drabbas av men för tillfället behöver han inte äta smärtstillande.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.