Jarrovf

Ålder: 2015-08-08
Ras: Samojed (har stamtavla)
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: ca 57 cm
Vikt: ca 25 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Ja, med stabil tik
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Mjuk och lite försynt
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Ett kärleksfullt, hundvant och aktivt hem med brinnande engagemang! Du bor mycket lugnt- eller lantligt till då stadsmiljö inte är något för Jarrovf. Du kan erbjuda mycket utevistelse och fysisk stimulans varvat med kel- och mysstunder i mängder. Självklart tränar du mjukt och positivt med din hund och har en modern syn på hundträning. Finns det barn i familjen bör dessa vara i tonåren. Nu vill Jarrovf hitta hemmet han drömmer om, det är hans tur att flytta nu!

Om
Jarrovf kom in till Hundstallet med ett flertal andra hundar via Länsstyrelsen. Han är en mjuk och underbar individ med en charm som heter duga! Han kan vara lite försiktig vid nya bekantskaper men med ett mjukt kroppsspråk och varsamma händer lättar han upp fort. Likt de andra hundarna i ärendet är han ovan vid nya miljöer vilket gör att hans nya hem måste fortsätta att träna på dessa bitar i lugn och ro. Ute på promenad är han nyfiken, pigg och han busar med kärlek och glädje! Han älskar kel och kryper gärna upp i knät så fort han får möjlighet.

Jarrovf har en hudsjukdom vilket gör att han tappar päls. Detta är inget som försämrar hans livskvalitét men han kommer troligtvis att kräva behandling och medicinering livet ut. Plan för detta kommer att följa med Jarrovf till det nya hemmet. På grund av hans sjukdomshistoria kommer han behöva ett hem som har goda ekonomiska förutsättningar. Medicinen är dyr och veterinärbesök kostar en del.

I och med detta kan det låta svårt att hitta Jarrovfs hem, men vi är helt övertygade om att det finns någon därute som vill ge denna fantastiska kille en andra chans! Han har en sådan positiv inställning till livet och möter varje utmaning med ett leende på läpparna. Man blir alltid glad i hans närvaro och han är en hund man minns! I Jarrovf får du en själsfrände för livet!

Då hundarna i ärendet inte fått komma ut på bestämda tider är de inte helt rumsrena vilket deras nya hem bör ta med ro.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.