Lexus

Ålder: 2015-03-18
Ras: American staffordshire terrier (med stamtavla)
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 55 cm
Vikt: 31 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Positiv och Kärleksfull
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till underbara Lexus söker vi nu efter ett hem utan andra djur eller yngre barn. Du är aktiv och har tidigare erfarenhet av denna typ av ras. Då Lexus vill ha så lite ensamhetstid som möjligt så ser vi att du har en lösning för detta i din vardag. Kanske kan du ha med dig hunden till jobbet? Vi ser även att du jobbar med din hund på ett modernt och reko sätt.

Om
Lexus kom in till Hundstallet som ett polisärende och är nu överlåten för omplacering. Han har från och med dag ett charmat alla som han har kommit i kontakt med. Han är en lyhörd och tillgiven kille i sina bästa år. Lexus kan ha svårt för en del andra hanhundar, och där är det mycket viktigt att man har ett stort säkerhetstänk kring hur man har sin hund. Lexus älskar långa härliga promenader tillsammans med sin människa och vill mer än gärna hitta på allt möjligt kul. Två av Lexus favoritsysslor är att ligga på rygg och rulla i gräset samt att massakrera pinnar.

Inomhus har han lätt för att slappna av och är som lyckligast när han får dela säng och täcke med sin människa. Hör han grannar kan han lyfta på huvudet för att lyssna, men bryr sig sedan inte. Även om Lexus helst bor ute på landet har han ingenting emot att åka buss och besöka mer tätbebyggda områden.

Med denna guldklimp vid din sida så har du en trogen vän för resten av livet.

Lexus har måttlig höftledsdysplasi (D) och lindrig armbågsdysplasi (1) i ena armbågen, detta är inget han påverkas av i nuläget men det nya hemmet måste vara beredda att anpassa träning och träningsform utifrån det. Just nu går även Lexus på elimineringsdiet för att undersöka om han är foderallergiker. 


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.