Mollie

Ålder: 2015-12-09
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 25 cm
Vikt: Ca 3,5 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Alert och nyfiken
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Rara Mollie söker dig som bor utanför stan, med mycket tid och kärlek för en underbar tjej. Du som söker efter en rolig kompis att ta med på spännande äventyr men också har en självklar plats i soffan och famnen. Vi ser gärna att man har erfarenhet av hundar som har nära till skall och har kunskapen och tålamodet att vägleda Mollie till andra val än att skälla vid hundmöten och liknande.

Då hon inte trivs med andra hundar söker vi efter ett hundfritt hem, där hon kan få blomstra och få all den uppmärksamhet och kärlek som hon suktar efter.

Är det du som är Mollies framtida bästa vän? Hon väntar!

Om
Mollie kom in som en privat omplacering då hon inte fungerade med familjens andra hund. Hon är en pigg och busig tjej, som tycker om roliga promenader och att få jobba med huvudet, vilket hon måste få göra för att må bra. Vid dåligt väder vill hon helst bara ut och rastas och istället hitta på roliga aktiviteter inomhus varvat med mys, ju närmare hon får ligga desto bättre!

Mollie har nära till rösten och larmar mer än gärna när hon ser eller hör någonting. Vi ser att detta är någonting hennes framtida hem kommer kunna arbeta på, men man kommer få räkna med att ha ett levande larm hemma och bo på så sätt att det inte stör grannar.

Enligt uppgift är hon blandning mellan chihuahua och dvärgpinscher.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.