Rea

Ålder: 5 år
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: Ca 50 cm
Vikt: Ca 30 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Nej
Temperament: Mjuk och rar
Placeringsort: Stockholm
Kontaktperson: jenny@hundstallet.se

Vi söker

Ett kärleksfullt hem som gillar att vara ute och röra på sig och hitta på roliga aktiviteter. Rea behöver nämligen få jobba med både kropp och nos. Då Rea kan bli lite stark på promenad krävs det att det nya hemmet har styrkan att hålla i henne om hon börjar dra. Det rätta hemmet för Rea ger henne massor med tid, mycket uppmärksamhet och tröttnar aldrig på att leka och busa med henne.

Om
Rea kom in som en privat omplacering på grund av sjukdom i familjen.

Det här är en väldigt mjuk och rar tjej som älskar att simma, leka och springa i skogen. Rea har charmat alla på Hundstallet med sitt mjuka och kärleksfulla sätt och hon vill så gärna vara med, överallt.

Rea åker bil och kollektivtrafik utan problem. I hennes tidigare hem har hon kunnat vara ensam någon timme utan problem så efter invänjning kommer hon kunna ta ensamhetsträningen med ro.

På grund av sjukdom i det tidigare hemmet har Rea inte fått den motion hon behöver och har därför lagt på sig några extrakilo. Hon äter idag ett bantningsfoder som det nya hemmet kommer behöva fortsätta med det ett tag framöver.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Fyll i intresseanmälan