Stella och Tezz

Ålder: Stella: 2011-06-11 Tezz: 2010-04-26
Ras: Borderterrier (med stamtavla)
Kön: Tikar
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 30 cm
Vikt: Ca 9 kg men behöver gå ner något i vikt
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo med varandra
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Glada och pigga
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till raringarna Stella och Tezz söker vi efter ett gemensamt hem där de kan få leva loppan under sina guldår. Ett hem med mycket kärlek och tid, där de inte behöver vara ensamma. De skulle älska att få bo ute på landet med en inhägnad tomt där de kan få strosa och nosa. De är inte vana med barn och söker därför efter ett barnfritt hem, ett pensionärspar hade varit det ultimata.

De har bott tillsammans hela livet och vill fortsätta med detta, vi hoppas att det finns ett hem därute som vill öppna upp hem och hjärta för dessa juveler!

Om
Stella och Tezz kom in till Hundstallet som en privat omplacering då ägaren gått bort. Båda är pigga och hänger gärna med på långpromenader i skog och mark. De älskar att få trixa och skulle tycka det var superkul att få prova på någon rolig hundkurs tillsammans med sitt nya hem.

Stella kan skälla en del på hundar, men har man lagom avstånd och lockar på henne är hon kontaktsökande och kommer med lite tid bli en stjärna på skvallerträning. Tezz kan ibland hänga på Stellas skällande men bryr sig inte speciellt mycket vid möten. Båda tjejerna är trevliga att gå med och vill gärna hitta på roliga aktiviteter såsom spår och parkour.
Inomhus vill de gärna ligga nära, en plats i både soffa och säng är en självklarhet för dem!

Uppfödaren är kontaktad och medveten om att hundarna befinner sig på Hundstallet.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.