Torsten

Ålder: 5 år
Ras: Chinese crested powder puff (ej stamtavla)
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 30 cm
Vikt: 4,5 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Ja, trygg och stabil tik-
Kan bo med katt: Ja
Personlighet: Smart och kärleksfull
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Charmiga Torsten söker en familj som gillar härliga skogspromenader. Han vill hänga med på allt som erbjuds och blir ledsen när han lämnas ensam. Vi söker därför ett hem med minimal ensamhetstid. Att dela sitt hem med en trygg hundkompis är något som han skulle tycka vara roligt.

Torsten är smart och vill gärna hitta ett hem som tar med honom på olika aktiviteter. Du kanske behöver en kompis att plocka svamp med i höst? Eller varför inte testa någon rolig hundsport?  Hans nya hem bör ha intresse för pälsvård då hans päls måste skötas dagligen för att hålla sig fin.

Vill du ha en liten kompis med stor personlighet att överösa kärlek och tid på? Då är Torsten hunden för dig.

Om
Torsten kom in som en privat omplacering på grund av sjukdom i hemmet. Han har tidigare bott med en annan hund vilket inte har varit något problem.

Han är killen som har så mycket kärlek att ge och hans nya ägare kommer att få en vän för livet! Varje dag är en bra dag tycker Torsten som alltid är på bra humör, men han är också en kille med egen vilja.

Torsten är en oregistrerad Chinese crested (powder puff). Hans nya hem bör vara medvetna om att han kommer att behöva kontinuerlig pälsvård såsom bad, borstning, klippning, rengöring runt ögon med mera.


Fyll i intresseanmälan