Hundstallet AlingsåsHundstallet Alingsås

Smygpremiär för Hundstallet Alingsås

Den 14 juni kunde vi äntligen bjuda in till smyginvigningen för vårt tredje och nya hundstall i Alingsås. Det blev en härlig och solig dag,...... Läs mer»

Aktuellt

Ny stallchef till Alingsås

Den 1 februari började Frida Larsson som stallchef för vårt tredje hundstall i Alingsås som vi kommer att öppna senare i år. Hur känns det...... Läs mer»

Hundstallet Alingsås

Rundtur av vårt tredje hundstall

Äntligen finns en ny spännande video där vi visar hur bygget av vårt tredje hundstall i Alingsås ser ut just nu. Vår verksamhetschef Per... Läs mer»

Hundstallet Alingsås

Snart är det vädertätt!

Bygget av Hundstallet Väst fortsätter med stormsteg och snart är hela stallet vädertätat! En stor del av arbetet som pågått senaste tiden just... Läs mer»

Hundstallet Alingsås

Uppdatering av bygget Hundstallet Väst

Vi har nu lagt taktegel på hela byggnaden och på två av bilderna visas hur vi har monterat hängrännor och ränndalarna. En av bilderna visar... Läs mer»

Hundstallet Alingsås

Uppdatering Hundstallet Väst

Vi har påbörjat borrning av bergvärme hålen där varje hål borras till 240 m och vi har 4 stycken hål.  Vi har nivån på berget som... Läs mer»

Hundstallet Alingsås

Uppdatering av bygget Hundstallet Väst

Bygget går framåt med rasande fart. Här kommer en uppdatering i både text och bilder. Råspont, papp och läkt har blivit lagt på taket norra... Läs mer»

Hundstallet Alingsås

Veckorapport av bygget Hundstallet Väst

Bygget av stallet börjar ta form och en byggnad börjar snart likna ett hundstall. Här kommer veckans uppdatering. Atrium bilden är för att visa... Läs mer»

Hundstallet Alingsås

Veckans uppdatering av Hundstallet Väst

Arbetet går framåt och ligger nu lite före tidplanen. Byggnaden kommer att vara vädertät i mitten av juli, alltså innan byggnadsarbetena... Läs mer»

Hundstallet Alingsås

Rapport från bygget av Hundstallet Väst

Gjutning av bottenplattan pågår och det senaste som utfördes var den södra stallängan som ni ser på en av bilderna och med det är hela... Read... Läs mer»