Hundstallet VästVeckorapport av bygget Hundstallet Väst

Bygget av stallet börjar ta form och en byggnad börjar snart likna ett hundstall. Här kommer veckans uppdatering. Atrium bilden är för att visa... Läs mer»

Veckans uppdatering av Hundstallet Väst

Arbetet går framåt och ligger nu lite före tidplanen. Byggnaden kommer att vara vädertät i mitten av juli, alltså innan byggnadsarbetena... Läs mer»

Rapport från bygget av Hundstallet Väst

Gjutning av bottenplattan pågår och det senaste som utfördes var den södra stallängan som ni ser på en av bilderna och med det är hela... Read... Läs mer»

Bygget av Hundstallet Väst fortsätter

Arbetet är koncentrerat till den norra delen av byggnaden på grund av att man vill arbeta sig ut och ner mot Ridhusvägen för att inte... Read... Läs mer»

Hundstallet Väst i bilder

De stora markabeten som pågår nu börjar i norra delen och fortsätter söderöver. Man färdigställer underlag för gjutning av bottenplattan.... Läs mer»

Uppdatering av Hundstallet Väst

Det går framåt i bygget av vårt tredje hundstall. Här kommer en uppdatering i bilder. Här är armeringsplatsen. Buntar med armeringsjärn ligger... Läs mer»

Hundstallet Väst – närhet till naturen

Bygget av vårt tredje hundstall är i full gång. Det var av många olika anledningar till varför vi valde just denna plats att bygga på,... Read... Läs mer»

Underarbete inför gjutning av betongplatta

Husgrunden är det viktigaste man gör för sitt framtida hus. En stabil grund i rätt utförande gör att huset kommer att stå länge och... Läs mer»

Första spadtag

Den 23 februari togs äntligen första spadtaget för vårt tredje hundstall som byggs i Alingsås. På plats var Tommy Byggare AB, Karl-Johan... Läs mer»

Tommy Byggare bygger Hundstallet Väst

Avtalet med byggentreprenör är nu klart. Det blir Tommy Byggare som kommer att bygga Hundstallet Väst. Tommy Byggare är ett medelstort byggbolag... Läs mer»