Du kan rädda livet på fler valpar som lille Olof…

Med spänning väntade personalen på att valpningen skulle komma igång på riktigt, men snart märker man att allt inte står rätt till och agerar man inte fort svävar både mamma Cleo och hennes ofödda valpar i livsfara…

Cleo fördes till akut veterinären där man tog beslutet att valparna behövde förlösas med kejsarsnitt då den ena valpen var för stor för att klara en naturlig födsel. Dessvärre klarade inte den ena valpen sig medan den vita bjässevalpen, som sedermera fick namnet Olof överlevde. Oron kvarstod dock att Olof och mamma Cleo inte skulle klara sig och de följande dygnen svävade den lilla familjens framtid i ovisshet.

Olof visade sig vara en pigg och busig kille och mamma Cleo repade sig snabbt. Idag har båda fått sin andra chans hos sina nya familjer!

Tack vare er som stöttar Hundstallet kunde vi rädda Cleos och Olofs liv! Med era bidrag kunde vi att hjälpa Cleo och Olof dygnet runt och ge henne och valpen akut vård när deras liv hängde på det. Ni är våra hjältar!

Var med och fortsätt göra hjälteinsatser för Hundstallets hundar!

Genom att skänka 100 kr idag kan du vara med och rädda livet på fler hundar som Cleo och Olof! Swisha din gåva till 123 90 05 570 eller använd formuläret nedan så är du med och ger fler hundar livsviktig hjälp och en andra chans. Märk din gåva ”Hjälte”.

Tack för att just du räddade livet på Cleo och Olof och för att du ger fler hundar som dem en andra chans!


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.