Nu får hemlösa hundar i Västra Götaland ett eget hundstall!

Antalet hemlösa hundar ökar i hela landet och därmed behovet av Hundstallets insatser. Nu bygger vi nya Hundstallet Väst som blir en stor anläggning med 40 boxar, veterinärklinik och rymliga rastgårdar. Vi kommer kunna ta emot och rädda upp till 500 hemlösa hundar varje år. Vi hoppas på ditt och andra hundälskares engagemang: Anmäl dig till vårt nyhetsbrev eller skänk en gåva redan idag! Tack för att du står på hundens sida tillsammans med Hundstallet!

Varför ditt engagemang är så viktigt

Hundstallet – Svenska Hundskyddsföreningen är en ideell förening som är helt beroende av stöd från allmänheten för att kunna hjälpa utsatta hundar.
Vi får inga statliga bidrag och för att kunna göra fler insatser för hundar i nöd så behövs just du. Det är du som gör det möjligt för oss att rehabilitera
hundar som suttit instängda i mörka utrymmen större delen av sitt liv, som gör det möjligt för en livrädd hund att återfå sin tilltro till människan och det är du som gör det möjligt att en oälskad hund får chansen att bli älskad och bli en efterlängtad familjemedlem.


Alltid på hundens sida

Hundstallets uppgift är att hjälpa, vårda och omplacera utsatta hundar. Det har vi gjort sedan 1908. Oavsett anledning till att en hund kommer till Hundstallet gör vi allt vi kan för att ge varje hund just det den behöver. Vi tar emot hundar 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, året om. Din hjälp behövs för att ge fler hundar en andra chans!

Allt fler hundar söker nya hem

Visste du att Coronapandemin har medfört att allt fler skaffar hund? Det gör att vi förbereder oss på att fler fyrfota och hemlösa vänner kan behöva vårt hjälp. Ett nytt hundstall i Västra Götaland kommer kunna hjälpa dubbelt så många hundar till en andra chans. Och vi behöver din hjälp på vägen framåt.

Busan fick en andra chans

Busan är bara ett av många exempel på hundar som fått en andra chans via Hundstallet. Ett liv som började i misär där hon levde instängd med sina valpar, har nu bytts till ett lyckligt liv i en alldeles egen familj som älskar henne. Vägen dit var inte helt lätt och det hade inte varit möjligt för oss att ge Busan chansen hon så väl förtjänade utan stödet från våra givare. Tack och voff!


Har du inte swish?

Du vet väl också att du kan skänka en gåva till vårt pg-konto 90 05 57- 0 eller bg-konto 900-5570.


Följ nya Hundstallet Väst

Vi uppdaterar löpande med artiklar kring bygget av Hundstallet Väst på vår hemsida, hundstallet.se. Vanligtvis kommer en artikel ut varje vecka där man kan följa hur bygget går framåt.


Tack och voff!

Hundstallet – Svenska Hundskyddsföreningen är anslutna till Svensk Insamlingskontroll och har 90-konto. Detta innebär att vi garanterar att din gåva används till att ge utsatta, vanvårdade och hemlösa hundar en andra chans.


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.