En hjärtegåva på kärlekens dag

Vill du vara med och stödja en av årets mest behjärtansvärda insatser?

De flesta av oss vet att veterinärvård är en kostsam historia. Men vad gör man inte för att ge sin älskade fyrbenta vän den hjälp som behövs? Men tänk om du inte har pengarna för att ge din älskade vän de mediciner den behöver för att må bra? När du måste välja mellan mat till dig själv eller vård till din fyrbenta familjemedlem.

För oss på Hundstallet är det en hjärtefråga att ge alla hundar möjligheten till en andra chans. Den kanske inte kommer i form av att hunden får stanna hos oss och att den sedan får ett nytt hem, utan att hunden får komma och träffa veterinär, få medicin och extra foder. Nu på Alla hjärtans dag tänker vi lite extra på hussar, mattar och hundar som lever i en utsatt situation.

Den 16 februari anordnar Hundstallet tillsammans med Svenska Djurskyddsföreningen vårt hjärteprojekt Fri Veterinärvård. Det är en dag för hundar vars matte eller husse lever i utsatthet. Vi hjälper de som inte har möjligheten att vända sig någon annanstans med veterinärvård och rådgivning till deras älskade familjemedlemmar. För alla förtjänar att få chansen till ett bra och hälsosamt liv.

Så vill du vara med och stötta vårt arbete för utsatta hundar? Swisha 100 kr till 123 90 05 570 eller använd formuläret nedan och sprid lite extra kärlek för de i nöd på Alla hjärtans dag.

Tack för att du är med och ger fler hundar en andra chans!


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.