Hjälp våra Hundstallshundar med mat

STORT TACK!

För en tid sedan hade vi en insamling där Frans var ansiktet utåt. Pengarna gick till både hundmat, godis och tuggben. Vi är väldigt tacksamma för all respons, alla gåvor gör skillnad. Tack för ditt stöd. En annan glad nyhet är att Frans äntligen har fått ett nytt hem. Det var ett av våra jourhem som inte kunde motstå Frans charm. Nu ska han fira påsk med sin nya familj. I snitt sitter en hund på Hundstallet i cirka 38 dagar och har en mat- och godiskostnad på ungefär 1900 kr under hela sin vistelse på stallet. Under tiden en hund sitter hos oss på Hundstallet så får den mat, godis och ben, vilket kostar 50 kr för en hund/dag.

Dessutom måste även vissa Hundstallshundar äta specialfoder då de exempelvis har känslig mage eller allergier. Vi vill att hundarna ska ha det så bra som möjligt när de är hos oss. Det innefattar att de ska få mat, godis och tuggben som passar just deras diet.

Hjälp Frans och hans vänner på Hundstallet med mat i två dagar, swisha 100 kronor till 123 90 05 570, märk gåvan med ”mat”.

Det går även att skänka en valfri gåva till vårt bankgiro: 900-5570. Märk även denna gåva med ”mat”.

Eventuellt överskott går till andra behövande hundar.


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.