Vill du vara med och rädda livet på friska hundar?

Visste du att fullt friska hundar ibland lämnas in till veterinären för att få somna in? Det kan bero på allt från tidsbrist, att hunden reagerat på ett sätt familjen inte kan hantera eller att man själv inte kan hitta ett nytt hem till hunden. Vi på Hundstallet har nära kontakt med veterinärer som i dessa fall hänvisar till oss.

Ann-Charlotte är bara ett exempel på en sådan hund där ägarna inte såg någon annan utväg än avlivning men där veterinären valde att ta hand om henne. Därefter ringde veterinären till oss och frågade om vi kunde hjälpa Ann-Charlotte få ett nytt hem. Idag är Ann-Charlotte en levnadsglad hund som hittat sin andra chans i en ny familj där hon är älskad. Det är mycket viktigt att vi finns och att fler vet om att Hundstallet kan hjälpa till i desperata situationer.

Vill du vara med och rädda livet på ännu fler hundar? Swisha 100 kr eller valfritt belopp till 123 90 05 570 eller använd formuläret nedan så hjälper du flera hundar att få en andra chans i livet! Märk din gåva ”Liv”

Psst! Du kan såklart också skicka din gåva till vårt bg 900-5570 eller pg 90 05 57-0.

Tack för att du gör det möjligt för hundar som Ann-Charlotte att få en andra chans!


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.