Grålle

Grålle kom in till Hundstallet en varm vårdag i maj 2016. Han hade blivit omhändertagen av polisen då han  lämnats uppbunden och övergiven i gassande sol. Vi kunde inte förstå varför någon ägare inte hörde av sig då han hade tagit oss alla med storm. En mer genomsnäll och charmig kille fick man leta efter. Efter ett tag blev han överlåten till Hundstallet för omplacering och det perfekta hemmet för Grålle dök upp och hämtade hem honom. Nu är han en högt älskad familjemedlem och kommer aldrig någonsin att bli övergiven igen.

Nedan är hans nya familjs beskrivning av honom:

”Han är en riktigt latmask som inte gärna kliver upp på morgonen utan gömmer då huvudet under filten i bädden.

Han älskar att leka men bara så länge han själv orkar sen går han hem!

Vi har upptäckt att han har en mani på drönare så när barnen kör drönare i slottsträgården så blir han helt manisk och inte ens en bit oxfile skulle kunna locka honom.

Grålle har blivit en riktig familjemedlem och när en av oss har vaknat på morgonen tar han varvet runt i huset för att väcka ALLA andra oxå.

Sommaren är vad vi vet hittills Grålles favoritårstid då han kan ligga i sjön och simma i timmar, han var inte så duktigt på att simma när han kom till oss men nu är han atleten själv i vattnet.

Han hittade snabbt sin plats här hos oss och är verkligen en kille med stor personlighet som för det mesta sover i ryggläge.

Nu när hösten kommit är hans favoritplats framför den öppna spisen.”


Bildspel gjort av Grålles husse och matte