Oktober 2014 | Regina

För rätt länge sedan tog vi en mycket lyckad omplacering från Hundstallet. Lite smått hade vi börjat planera för att ta en ny omplacering. Min tanke var att det skulle vara fint med två hundar. En hade vi ju redan hemma. Tidigt i våras dog plötsligt vår kära hund. Det var en stor sorg för oss alla. Dagens högtidsstund brukade vara kvällspromenaden. När han var borta tog sonen och jag med hans tomma koppel och gick ut. Det gick bara inte att ha det så.

Ganska omgående tog jag kontakt med Hundstallet och med hjälp av den vana personalen matchades jag med Regina. Allt gick snabbt och jag, sonen och min chef åkte ut till Åkeshov en ruggig kväll. Där träffade vi Regina en robust lite äldre dam som vi hade kollat på in hemsidan. Hon är av rasen Tysk jaktterrier. Vi fick ta en promenad tillsammans för att känna lite på varandra, efter det fick Regina följa med hem på prov.

 image

Regina har visat sig vara en snäll, tuff, glupsk och rolig dam i sina bästa år. Hela sommaren har hon släpat mig som en vante efter sig. Hon älskar att bada och kan massor med fina konster. Hon är lite rundnätt men det går liksom inte att motstå hennes glupska charm. Numera är hon också välkänd i de två lokala djuraffärerna, hon gillar särskilt den ena där hon får provslicka på hundsortimentet.

Hon är mycket älskad och märkligt många äldre herrar prisar henne spontant för hennes skönhet. Jag undrar om hon har jagat tidigare eftersom hon är så stark och så snabb. Om hennes bakgrund vet vi inget, men att hon passar hos oss är helt säkert!

Tack till er alla på hundstallet för att vi fick utöka vår familj med Regina den finaste hund man kan tänka sig!