Oktober 2016: Dumle

Dumle kom in till Hundstallet när han var ca 10 månader. Han var en rädd liten kille som haft en tuff start i livet. Han behövde ett mjukt och kärleksfullt hem som kunde vägleda honom att bli en tryggare individ och låta honom vara den valp han förmodligen inte fått vara. … och det hemmet dök upp! Han fick en andra chans och flyttade till Stefan och Maija där han nu är en högt älskad familjemedlem. Nedan är deras historia.

 Dumle hittade hem!

”Efter 14 år med våran Am.pitbull Börje som fick somna in tidigt i våras, så sa vi att vi inte ska ha någon hund på ett tag.. Men någon månad senare så kände vi hur tomheten utan hund började krypa på allt mer. Då såg vi detta lilla charmtroll på Hundstallets hemsida och vi föll direkt för dom härliga ögonen och det mysiga huvudet.
Vi lämnade in en intresseanmälan direkt och väntade några dagar. Det dröjde ett tag så jag ringde och kollade hur det gick och det visade sig då att Dumle redan var tingad. Vi var lite ledsna och tyckte det var himla tråkigt, grämde mig att jag inte ringt tidigare till Hundstallet men, men, lätt att vara efterklok.
Det gick några veckor och vi kollade hela tiden om det var nått passade som skulle dyka upp igen, så en dag var han tillbaka! Jätteglada ringde vi Hundstallet direkt och fick en tid att komma upp och äntligen träffa honom. 🙂 När han kom in så var det världens gladaste och busigaste kille och vilken utstrålning och dessa mysiga nyfikna ögon.
Nu har han varit hos oss i några månader och det har visat sig att han har en supernos som han använder flitigt för att leta grejer som vi gömmer.
Han var lite rädd för vatten när han kom men nu älskar han att bada och simma ut och hämta leksaker.
Dumle är en riktig liten myskillle som ligger tätt intill oss på nätterna och mysa.”
  dsc_0196 dsc_0207 mms_20160731_192515 img_20160831_184601 dsc_0227
Mvh Dumle, Stefan och Maija