Ozzy

Vi hämtade Ozzy på Hundstallet i Skåne 7 oktober i fjol efter att han varit tillbaka två omgångar hos Hundstallet. Han har haft två olika namn, Joker och Tiger.

Jag har inte ord för vad Ozzy är för oss mer än att han är en given familjemedlem och för alltid med oss. Min son och sambo dyrkar honom, likaså jag!

Han är den snällaste och tålmodigaste hund jag någonsin träffat!!! Vi har gått vardagslydnad och Nose Work, det tyckte han var kul! Kursledarna är så imponerade av honom och han får så mycket beröm för sitt enorma lugn.

Han har ibland reagerat på någon stackars mopedist eller cyklist och skällt på en och annan hanhund men där vi är idag så reagerar han inte ett dyft på dessa mer. Han är alltid glad när han får hälsa på en ny kamrat om de så är en tvåbent eller fyrbent. Sen får vi inte glömma att han är en fena på att simma och bada! Men duscha är inte lika kul! Han gör det ändå med ett lugn.

Han älskar när jag gör hundgodis till honom, hans specialité är köttbullar och tonfiskgodis. Det mumsar han gärna i sig.

Favoritsysslan dock är nog att åka ut till sommarstugan med båten, då njuter han och man ser riktigt hur han andas in omgivningen!

Ja, om ni visste Hundstallet vilken fantastisk hund ni givit oss. Stoltare än jag finns nog ingen!

Min fina Ozzy, vi älskar dig