September 2014 | Viggo & Tim

Efter att förlorat 2 av sina 4 Chihuahuor förra året så beslutade sig familjen att bara ta hundar ifrån Hundstallet. När husse o matte började titta runt på deras hemsida så fastnade dom på lilla mig det vill säga Viggo. Jag kommer ursprungligen ifrån LA i USA men hamnade efter lite olika turer hit och dit på Hundstallet. Efter att ha väntat i ca 3 veckor så ringer Anna ifrån Hundstallet o frågar ifall familjen vill komma o träffa mig Viggo, de gick inte många timmar innan dom var där, sedan adopterade dom mig på direkten.

I familjen fanns redan Amanda o Ceasar. Jag o Ceasar blev bästa kompisar direkt, vad vi lekte, på stallet sa dom att jag bet nästan alla. Efter att ha försökt bita husse o matte + lillmatte 1 gång var så slutade jag med dom dumheterna, det var liksom ingen ide.

image

Viggo, första hundstallshunden som flyttade in.

Nu i somras blev min bästis Ceasar så sjuk att han fick somna in, oj vad jag blev ledsen. Dagen efter när matte ringde stallet och frågade om vi kunde komma och lämna Ceasars halsband och kappa så frågade Jenny ifall vi kunde bli jourhem till en liten Tim, visst kunde vi de. Nu kom en kille som är nästan lika gammal som mig och är jättebusig. Vi leker nästan hela tiden.

image

Tim, andra hundstallshunden som flyttade in

Visst, Timmen som han kallas här hemma skäller och morrar och visar sina tänder mot husse o matte, bara ibland när det behövs så det så (Tim). När det gått 1 månad så ville hundstallet ha tillbaka Timmen men bara 5 dagar senare så kom du tillbaka till oss i familjen igen, vi saknade dig så in i nordens mycket och familjen valde att köpa Tim. Vilken lycka Tim och jag kände när husse och matte sa att nu är Tim vår vovve och nu ska du stanna hos oss.

 Amanda som är Jättegammal tant 12,5 år vill inte leka utan mest bara nosa eller sova, hur kul är det på en skala, busar vi för mycket så säger hon ifrån jättesträngt. Här hemma så går vi sköna promenader varje dag och på helgerna brukar husse och matte ta oss till en stor skog eller till en härlig strandpromenad där vi kan strosa eller springa nästan hur mycket vi vill. Har jag förresten talat om att vi är hyfsat duktiga på att tigga till oss lite ”godis” då och då? Det fungerar mest hos matte men även hos husse ibland.

Amanda 

Amanda, gamla tanten som tar hand om oss Fd hundstallshundar.

Nä nu ska jag och Tim lägga oss på balkongen i solen en stund. Ha det bra alla hundvänner.

PS: Husse, matte och lillmatte vill tacka Jenny, Anna och resten av personalen på Hundstallet för all hjälp och allt arbete som ni gör för alla vovvarna. Ni är våra hjältar