Sigge

Det hela började i höstas när vi lämnade intresseanmälan på en hund som vi sett på Hundstallets hemsida. För att hålla en lång historia kort blev det inget med just den hunden, dock ledde det till att vi fick möjlighet att träffa en annan hund som Hundstallet trodde skulle kunna trivas hos oss. 27/12 åkte vi för att träffa Sigge för första gången, dagen slutade med att han följde med oss hem till hela familjens glädje.

Vi var chockade över hur bra allt fungerade och idag har han varit hos oss i drygt fem månader. 
Sigge älskar långa promenader i skogen och att sova på rygg i soffan när vi kollar på film. Jag har aldrig mött en hund som älskar allt och alla på samma sätt som han gör, oavsett om det är hans matte eller en total främling kommer han alltid glatt springandes (gärna med en eller flera leksaker i munnen) för att hälsa. Alla gånger vi har haft gäster hemma har han krupit upp i knäet på dem, även om han väger 30 kg. Mysigt tycker han!

Han har även fått en rumskompis, en liten yorkshireterrier på 7 år, som han brukar dela soffa med. Sigge älskar att bada, speciellt när han får simma efter pinnar. Vi har även gått hundkurs i agility och NoseWork, tränat tricks och sök i skogen! Hans personliga favorit är att söka i skogen, gärna i kombination med att kanska pinne. Oavsett hur mycket han fäller, hur många leksaker han lägger i vattenskålen och hur många gånger han väcker en med en blöt puss i ansiktet tidigt på morgonen kommer han alltid vara en självklar del av familjen. Oändligt många tack till Hundstallet för att vi fick ta hand om världens bästa Sigge!