Hjälp Bonnie bli frisk innan jul

Uppdatering: Tack alla för att ni bidragit till Bonnies återhämtning. Förhoppningsvis är hon inom kort så bra att hon kan börja leta efter sin andra chans.

Bonnie fick akut åka till ett djursjukhus då hennes allmänstatus försämrades kraftigt. Väl på plats konstaterades att hon hade fått en inflammation i juvren och hög feber. Hon fick läggas in på djursjukhuset och få vård i närapå en vecka. Under den tiden hann alla hennes sex valpar flytta till sina nya familjer. Febern kom och gick och man var orolig att Bonnie skulle råka ut för en blodförgiftning om bakterier från inflammationen kom ut i blodcirkulationen. Tyvärr vet vi och många hundägare med oss, att de vårdkostnader som tillstår när ett djur övernattar på djursjukhus kan bli stora. Hjälp oss nu genom att bidra till att Bonnie kan få den vård som behövs.

Swisha valfritt belopp märkt BONNIE till 123 900 5570.

Det går även bra att lämna ditt bidrag via PG – 90 05 57 – 0, glöm bara inte märka gåvan med Bonnie.

 

Bonnie har redan varit med om alltför mycket i sitt lilla liv. Hon är en av många hundar som för några månader sedan bodde i en husvagn i misär. När hon hamnade på Hundstallet insåg vi att hon var dräktig. Sex små valpar blev det, och även om de hade börjat bli avvanda så tror vi att deras buffande på Bonnie gjort att hennes mjölkproduktion inte hade avstannat. När sedan valparna inte riktigt kom åt att dia från de främre juvren resulterade det i mjölkstockning och sedermera inflammationen. Hon förtjänar nu att må så bra hon kan och hennes högsta önskan just nu är så klart att hitta sin egen familj som hon kan överösa all kärlek på nu då hennes valpar inte längre är hos henne.

Allt ev överskott går till andra behövande hundars behov

 

 

NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.