Hjälp lille Algot att andas – skänk en gåva till hans operation!

[box]Uppdatering: Tack till alla som bidragit till Algots operation! Inom kort hoppas både Algot och Kajsa ha hittat sitt nya hem.[/box]

Algot är en liten Japanese Chin som tillsammans med en kompis blivit överlåten till Hundstallet för omplacering. Han har problem med sin andning och kan inte gå många meter innan han bli trött – och det måste vi hjälpa honom med!

Vårt viktiga uppdrag är att säkerställa att hundstallshundarna kan få ett drägligt och smärtfritt liv i sina nya hem. Vi stödjer inte aveln av hundar med andningssvårigheter, men när hunden väl hamnat på Hundstallet så kommer vi göra vårt yttersta för att ge hunden all hjälp den behöver. Vi har hjälpt många andra hundar med andningssvårigheter genom åren och nu är det Algots tur.

Hjälp Algot att andas – skänk en gåva för att täcka hans operationskostnader. Swisha valfritt belopp till 123 900 5570 – märk gåvan ”Algot”

Det går även bra att bidra med en gåva via vårt PG – konto 90 05 57 – 0,  glöm bara inte märka gåvan med Algot.

 

Allt eventuellt överskott går till andra behövande hundars behov.

Tack hälsar Algot.

 


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.