Nytt på HundstalletKom och jobba med oss!

Nu söker vi en redovisningsansvarig. Vi söker dig som för rollen har relevant utbildning samt minst 5 års arbetslivserfarenhet från liknande... Läs mer»

Hundstallets kalender 2022

Vill du känna lite extra glädje? Passa då på att köpa vår kalender för 2022! Temat på kalendern är Lycka, och i kalendern får ni... Read... Läs mer»

Ny stallchef i Staffanstorp

Den 1 december börjar Marie Lejon som vår nya stallchef i Staffanstorp, något vi är väldigt glada för. Hur känns det att börja som... Läs mer»

Vill du jobba hos oss?

Är din dröm att jobba med och göra skillnad för hundar? Då kanske det är dig vi söker! Just nu söker vi stallchef till vårt... Read more... Läs mer»

Öppettider och tillgänglighet i sommar

Nu är det äntligen sommar. Vi har öppet som vanligt men då vi inte har samma bemanning under semestertider, kan det bli en längre svarstid....... Läs mer»

Susanne Lindh – ny ordförande för Hundstallets styrelse

Årsmötet för 2020 arrangerades nu under april, stort tack till alla som deltog! Under årsmötet blev Susanne Lindh invald som ordförande för... Läs mer»

Behöver du omplacera din hund?

Behöver du hjälp med att omplacera din hund? Just nu har vi möjligheten att i både Stockholm och Skåne ta emot privata omplaceringar. En... Läs mer»

Välkommen Per Leander – ny verksamhetschef

Vi är väldigt glada att nu få välkomna Per Leander till Hundstallet som verksamhetschef. Han första dag var den 8 februari.   Hur känns... Läs mer»

Vår Hundstallskalender 2021

Passa på att göra ett kap och få hem vår Hundstallskalender för 2021! Du får både en fin kalender med bilder och solskenshistorier samtidigt... Läs mer»

Morgonstudion besöker Hundstallet

Under förra veckan fick vi på Hundstallet besök av SVT Morgonstudion. Där diskuterade vår verksamhetschef Vibeke Weiner och stallchefen i... Läs mer»