Susanne Lindh – ny ordförande för Hundstallets styrelse

Årsmötet för 2020 arrangerades nu under april, stort tack till alla som deltog!

Under årsmötet blev Susanne Lindh invald som ordförande för Hundstallets styrelse. Vi vill tacka Ulf Uddman för sin insats som ordförande i alla år och gratulera Susanne Lindh till det nya uppdraget som ordförande.   

Namn: Susanne Lindh
Bor: På Dalarö med sin man.
Favoritsyssla: Jag spelar orgel. Sedan är även hundar och trädgård stora intressen.
Aktiv i styrelsen: 5 år

Susannes bakgrund i Hundstallets styrelse

Susanne Lindh har varit aktiv i Hundstallets styrelse i fem år. Under dessa år har hon varit ledamot.

Jag har tidigare erfarenhet av styrelsearbete och har under min tid i styrelsen på Hundstallet varit pådrivande att vi ska arbeta med planering och uppföljning av verksamheten. Vi har gått från en liten förening till en stor verksamhet vilket är väldigt kul men det ställer även krav på styrelsen, säger Susanne.

Susanne har tidigare erfarenhet inom fastighet och har därför arbetat med vårt bygge av Hundstallets tredje hundstall i Alingsås.

Jag har varit involverad i allt från bygglov till att handla upp entreprenörer. Detta arbete kommer jag fortsätta att vara aktiv i, säger Susanne.

Hur känns det att bli ordförande för Hundstallets styrelse?

Det känns hedrande och roligt att bli vald som ny ordförande för Hundstallets styrelse. Vi är ett bra gäng i styrelsen och vi har jobbat med varandra en bra stund så vi känner varandra, säger Susanne.

Styrelsen uppgift är att stödja och följa verksamheten. Vi ska ge våra bästa förutsättningar till Hundstallet och verksamhetschefen Per, berättar Susanne.

Hur ser Hundstallets framtid ut tror du? Vad hoppas du på?

Det ska bli kul att få vara med på resan när Hundstallet växer, det ser jag framemot. Vi ska bli hela Sveriges hundstall, säger Susanne. Hundstallet kommer även att växa i framtiden, Alingsås är först på tur.

Vidare berättar Susanne att hon jobbar för att Hundstallet ska vara en röst i debatten om djurskydd.

Ytterligare förändringar i styrelsen har skett. Ylva Thunqvist är ny vice ordförande efter Pekka Olson, som är kvar i styrelsen som ledamot. Lotta Mossberg blev vald som ny ledamot. 

PS. Glöm inte att skicka in motionerna till 2022 årsmöte, innan årsskiftet.