Arbeta på Hundstallet

ADMINISTRATIV ASSISTENT

Befattning: Administrativ assistent på Hundstallet Stockholm

Avdelning: Ekonomi & Administration

Rapporterar till: Ekonomiansvarig

Placeringsort: Åkeshov

Typ av befattning: heltidstjänst, 6 månader provtjänstgöring

ALLMÄN BESKRIVNING

Rollen som administrativ assistent innebär att du hjälper till med allmänt kontorsarbete. Sinne för detaljer, ordning och struktur är viktigt för denna befattning som koordinerar att allt finns på rätt plats vid rätt tid. Rollen pendlar mellan ett arbete i bakgrunden och att ha kontakter utåt med såväl allmänheten som företag.

Du är lite av ”alltiallo”, du assisterar och ger service till en eller flera personer. Samtidigt kan du ansvara för egna arbetsuppgifter och projekt. Förbereda inför möten och exempelvis ta fram information ur databaser, sammanställa material, ekonomisk statistik, uppdatera register samt korrekturläsa texter.

ARBETSBESKRIVNING

Främsta uppgift är att hjälpa Hundstallets personal i deras dagliga arbete. Du har en samordnande funktion på den administrativa enheten. Du skriver protokoll samt sköter viss annan korrespondens. Du har kontakt med juristenheter i arvsfrågor. Du håller ordning på avtal och arkiv. Du ingår i enheten för insamling. Du ska kunna hoppa in i receptionen med mycket kort varsel. Vilja och våga svara på givarservice och i vår växel. Vara behjälplig med daglig löpande bokföring.

Vanliga alltid återkommande arbetsuppgifter:

  • Posthantering; Inkommande och utgående post varje dag.
  • Protokollföring vid Månadsmöten
  • Dokumenthantering, kopiering och arkivering.
  • Behjälplig i Insamlingsarbetet
  • Beställning kontorsmaterial, våra reklam och marknadsföringsprodukter.
  • Hotell- och resebokningar.
  • Conviniansvarig

 

KRAVPROFIL

Du har erfarenhet av liknande roller och är en utpräglad servicepersonlighet med positivt tänkande. Initiativrik och mycket självgående person som trivs i en dynamisk miljö med ett högt arbetstempo.
Förmågan att hantera tvära kast och ansvarsfulla uppgifter med kort varsel. Kunna ha många bollar i luften och vara väldigt flexibel med arbetsuppgifterna. Alltid med ett glatt humör.

Du har en mycket god samarbetsförmåga, är initiativrik och arbetsam. Du ska även ha förmågan att kunna se när något behöver göras samt kan förbättras/förenklas. Vidare är du prestigelös och van att representera på ett professionellt sätt. Du måste vara en glad och positiv personlighet och kunna arbeta på en rökfri arbetsplats.

 KRAV PÅ UTBILDNING

Grundutbildning inom gymnasieskola. Gärna några års arbetslivserfarenhet. Bra kunskaper i Microsoft Office, framför allt Excel. Erfarenhet av Visma prioriteras. Perfekt svenska i tal och skrift.

Ansök, med personligt brev och CV senast 15 mars 2019 direkt till vår HR, Anna Beijer, e-post anna@hundstallet.se

 

NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.