Arbeta på Hundstallet

Hundstallet Skåne söker stallchef!

Tillsvidareanställning, med tillträde snarast.

Hundstallet Skåne är en avdelning under Hundstallet – Svenska Hundskyddsföreningen. Under våra drygt 100 år har vi tagit hand om tiotusentals hundar och hjälpt dem att hitta ”hem”. Föreningen får varken kommunala eller statliga bidrag utan är helt beroende av donationer från allmänhet och näringsliv. Hundstallet tar emot hundar 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan året om.  Hundstallets uppgift är att ta emot och vårda hundar som inte längre kan vara hos sina mattar och hussar.

Som stallchef kommer du att vara ansvarig för all kontakt med de myndigheter som verksamheten samarbetar och har avtal med, samt ha det övergripande ansvaret för hundarnas skötsel och träning. Arbetet innebär också arbetsledarskap för personalgruppen i Skåne. I arbetet ingår både administrativa och praktiska arbetsuppgifter. Det handlar om arbete med hundar såsom att promenera hund, träna hund, tvätta, städa deras boxar, men också omplacera och planera verksamhetens veckoschema. I arbetet ingår vidare att vara polis och Länsstyrelse behjälplig i omhändertagandet av hundar och kunna arbeta flexibelt i detta samarbete. Att arbeta med hundar innebär varierande arbetsdagar med daglig prioritering och omprioritering. Tjänsten kräver en aktiv och flexibel person med genuint hund- och människointresse.

Vi söker dig som har högskoleutbildning och väl dokumenterad arbetslivserfarenhet inom olika branscher/serviceyrken, minst 10 år. Du är även hundutbildad, minimum hundinstruktör men det är mycket meriterande om du gått Hund 360 eller Problemhund hos David Selin.

Du är flexibel med en mycket god social förmåga. Du är en god människokännare som kan entusiasmera, motivera och utveckla verksamhetens personalgrupp i arbetet med hundarna. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och skapar ett öppet och trivsamt arbetsklimat både för hundar och arbetskamrater. Du har ett gott omdöme och förstår vikten av god service och bemötande. Du arbetar med hund på ett mjukt och positivt sätt enligt Hundstallets pedagogik – Vill göra skillnad för utsatta hundar. Du har även goda kunskaper inom IT, tex officepaketet. B-körkort är ett krav.

Intresse & Ansökan

Om du vill veta mer är du välkommen att höra av dig till Anna Beijer, HR-ansvarig på Hundstallet, tel: 070-569 72 04

Välkommen med din ansökan och CV senast den 2018-07-15 till anna@hundstallet.se. Rekryteringen kommer att ske löpande.

Hundstallet är en inkluderande arbetsplats som välkomnar mångfald. Flertalet medarbetare är kvinnor, så vi ser gärna manliga sökanden.

När jag sänder in min ansökan samtycker jag till att Hundstallet behandlar mina personuppgifter i enlighet med GDPR.
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.