Vibeke Weiner, ny Verksamhetschef för Hundstallet

Det är med stor glädje vi nu kan presentera Hundstallets nya verksamhetschef, Vibeke Weiner. En skicklig kommunikatör med stort driv och omvittnat gott ledarskap – och så klart har hon ett hjärta som klappar för hundar i nöd.

Foto: Åsa Siller

Hundstallets tidigare verksamhetschef Margite Nordenstam slutade på Hundstallet strax före sommaren och det har de senaste månaderna pågått ett intensivt arbete för att rekrytera en ny verksamhetschef. Intresset för tjänsten och antalet sökande har varit otroligt stort.

Hundstallets verksamhet växer och i och med den pågående etableringen i Västra Götaland var det viktigt att hitta en person som har en god förståelse för vad en ideell verksamhet innebär, men som också har dokumenterad affärsmässig professionalism och en förmåga att driva och leda en växande verksamhet.

– Vi känner oss mycket nöjda med rekryteringen av Vibeke. Förutom ett stort hundintresse, brinner hon för affärs- och verksamhetsutveckling, liksom ett gott ledarskap. Hon uppfyller de krav och önskemål som både personal och styrelse anser behövs, för att fortsätta driva och utveckla vår fina verksamhet de kommande åren, säger Ulf Uddman, ordförande i Hundstallet – Svenska Hundskyddsföreningen.

Vibeke kommer nu senast från Sweco Sverige AB som Head of Communication Business Partners. Hon har lång erfarenhet från både offentlig verksamhet och näringslivet, varav flera år som entreprenör i kommunikationsbranschen.

– Jag är otroligt stolt och glad över att få bli en del av Hundstallet, där jag får chansen att kombinera mitt hundintresse med en mycket professionell och affärsnära verksamhet. Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor fortsätta utvecklingen av en djurskyddsverksamhet i världsklass, som säkerställer Hundstallets uppdrag att ge utsatta hundar en andra chans, säger Vibeke Weiner.

Vibeke tillträder som verksamhetschef i oktober.

Kort om Vibeke

Bor: Stockholm
Ålder: 56 år
Familj: Två vuxna söner och sambo samt hunden Yoker, en australiensisk kelpie.