Abbe


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 65 cm
Ålder: 8 år
Vikt: 40 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Kan bo med stabil tik i samma storlek
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Mysig och tokig
Placeringsort:Alingsås
Om Abbe:

Abbe är en pigg och glad kille som älskar uppmärksamhet! Så fort han får minsta lilla gos eller gnutta kärlek blir han alldeles till sig av glädje och dansar runt med hela kroppen av lycka. Precis sådan är han; en mycket glad och kärlekstörstande kille som bara vill ha kärlek! Han älskar att vara nära, och drömmer nu om ett hem där han får vara med så mycket som möjligt. Därför är det ett stort plus om han blir inkluderad i hela hemmet. Även i soffor och sängar. Det bästa Abbe vet är nämligen att få sova i sängen tillsammans med sina ägare. Abbe är en otroligt mysig och charmig kille, som tycker om att ha flocken samlad, och som kommer att bjuda på många härliga snarkningar under natten…

Vi söker:

Till Abbe söker vi ett hem som har mycket kärlek och tid att lägga på sin hund. Eftersom långa mysstunder är något som Abbe värderar högt vill vi gärna att han ska få massor av dessa i sitt nya hem. Han behöver få bli bortskämd med gos, samt få ett riktigt fint liv fullt av kärlek och äventyr. Abbe är nämligen en påhittig kille, som tycker mycket om att undersöka nya platser, samt att bekanta sig med nya människor. Detta har Abbe fått chansen att göra vid ett flertal tillfällen under sin tid på Hundstallet. Han har nämligen varit i väg på jourhem under vissa perioder. Där har han bott tillsammans med barn och andra stora hundar, vilket har fungerat väldigt bra. Vi tror därför att Abbe hade mått väldigt bra av att få fortsätta bo med en annan hund, gärna en trygg och stabil hund i samma storlek som honom.

Abbe vet inte riktigt hur stor han är, och kan ibland bjuda på lite för tunga kramar. Det är med andra ord ett stort plus om det nya hemmet har mycket yta – då Abbe är en stor kille som kommer att vilja busa runt därhemma. En gård, eller ett hus med trädgård, är därav att föredra. Närheten till skogen är också något som hade fallit Abbe i smaken. Han älskar nämligen att vara ute och lufsa i skogen, speciellt om han får gå i långlina och därav har chansen att utforska området lite friare. Abbe tycker att det är spännande med vilda djur, och kan ibland gå upp lite i varv när han hör eller ser något fladdra förbi i skogen. Han kan också gå upp i varv när han möter hästar ute på promenad, och har ibland skällt och dragit mot dem. I sådana situationer blir han väldigt stark, därför måste det nya hemmet ha styrkan att orka hålla honom om en sådan situation inträffar. Förutom styrkan att orka hålla honom, samt mysstunder, behöver Abbe få komma till ett hem som fortsätter att berika hans liv med många fina minnen och upptåg. Abbe är en riktigt trevlig kille, som hade uppskattat minsta lilla ansträngning. Han är en lojal, trevlig och väldigt rolig kille som utlovar mycket kärlek till sitt nya hem. Känner du att du kan ge Abbe ett fint liv? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på Abbe.

Kontaktperson:

ellen.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.