Alf


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 65 cm
Ålder: 2 år
Vikt: 45 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund: Eventuellt annan stabil och trygg hund
Kan bo med katt:Vet ej
Personlighet:Kärleksfull och busig
Om Alf:

Alf är världen största nallebjörn. Han älskar allt och alla. Han vill mer än gärna gosa men han är en stor kille och han är inte alltid medveten om sin storlek. Han är stor och stark men har förstått att om man är stor behöver man vara snäll, för han är en supersnäll och gosig kille.

Alf har inte levt i vanlig hemmiljö och kommer behöva träning, tid och hjälp med att förstå den nya livsstilen. Alf kommer behöva hjälp med ensamhetsträning då han tycker att det är jobbigt att vara själv.

Alf är inte rumsren och behöver tid, tålamod och hjälp för att bli det. Han kommer behöva stöttning i att upptäcka världen i hans egen takt med en trygg familj.

Vi söker:

Vi söker ett hem som kommer ha tålamodet med att hjälpa Alf fram på hans resa i livet. Någon som i lugn och ro kan stötta Alf i de rädslor han har. Man behöver även ha förståelse för att Alf är en stark kille.

Han kommer behöva långa promenader gärna i skog och mark där han kan utforska världen. Men framför allt behöver man ha oändligt med kärlek som man kan överösa honom med. Alf vill bo lantligt gärna med en stor trädgård han kan lufsa runt i.

Viktigt att tänka på att detta är en kille med mycket päls och man behöver vara medveten om att pälsvård blir en del av vardagen med Alf.

Kontaktperson:

frida@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.