Alice


Ras: American bully
Mankhöjd: Cirka 50 cm
Ålder: 1 år och 4 månader
Vikt: 21 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Eventuellt stabil hane
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Aktiv och snäll
Placeringsort:Alingsås
Om Alice:

Alice är en snäll och framåt tjej, som kan vara lite stressad till en början. Hon vill gärna ut på promenad så snabbt som möjligt, och sker det något oförberett händer det att hon börjar dra i kopplet. Ger man henne bara lite tid och lyckas lugna ner henne blir hon istället väldigt kontaktsökande och lyhörd. Hon vill då gärna få jobba med både kropp och huvud, genom exempelvis trick-träning eller spårning. Alice är en rolig hund att träna med, samt väldigt mysig och kärleksfull när hon kommer ner i varv.

Vi söker:

Till Alice söker vi ett hem med hunderfarenhet sedan tidigare, gärna av hundtypen bully. Alice behöver få jobba både mentalt och fysiskt – därför är det viktigt för oss att hon hamnar i ett erfaret hem som kan ge henne rätt aktivering för att må bra. Alice har mycket energi, och hade gärna velat följa med ut på springturer, testa på att spåra eller kanske till och med att simma?! Hon tycker om att använda hela kroppen, och behöver få utlopp för sin energi varje dag. Det är dock viktigt att det nya hemmet inte går fram för snabbt. Alice är idag aningen omusklad, och behöver bygga upp sina muskler stegvis. Därför ger vi henne dagliga promenader i skogen, med ojämnt underlag, samt möjlighet till promenader i långlina där hon kan röra sig friare. När Alice har byggt upp sina muskler vill hon gärna leva ett aktivt liv, där hon får chansen att testa på många olika aktiviteter tillsammans med sina nya ägare.

Något annat som Alice gärna skulle vilja fortsätta med i sitt nya hem är att ha promenadkompisar. Alice finner stort stöd i andra hundar, och trivs allra bäst ihop med andra bullys. Hon tar ofta gemensamma promenader ihop med sina hundkompisar på stallet, vilket hon tycker mycket om. Efter promenaden vill hon alltid mysa. Alice är en otroligt mysig tjej, som utlovar en massa mysstunder och kärlek till sitt nya hem. Hon behöver bara få chansen att landa ordentligt, och kommer sedan att visa upp vilken fantastisk tjej hon är. Känner du att du kan erbjuda Alice en lugn hemmamiljö, blandat med härliga utomhusvistelser och mycket aktivering? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på underbara Alice.

Kontaktperson:

josefin.a@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.