Allan


Ras: Fransk Bulldog (med stamtavla)
Mankhöjd: Ca 35 cm
Ålder: 4 år
Vikt: Ca 17 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Vet ej
Personlighet:Charmig och kärleksfull
Placeringsort:Staffanstorp
Om Allan:

Allan är en härlig kille med snabba tassar och mycket vilja. Han är en sann bulldog som vet vad han vill och gör allt för att slippa gå ut i regnet. Han har mycket humor och springer gärna sina ärevarv och däckar sen i soffan. Han favorit är att ligga tätt in till sin ägare och bara mysa i all oändlighet.

Allan har ett resursförsvar som innebär att han kan vakta mat, ben och leksaker. De är främst mot andra hundar men han kan även vakta sina resurser mot mindre barn. Detta gör att Allan helst vill bo som ensamhund och utan mindre barn. Han har gärna flera promenad och lekkompisar men hemma vill han ha all uppmärksamhet själv.

Allan har även en utredd allergi mot kvalster och damm som han får vaccin mot en gång i månaden.

Vi söker:

Allan söker en familj som ser honom som en självklar familjemedlem. En familj med samma humor som han själv och där han får följa med alla äventyr en dag kan innehålla. Vi söker en familj till Allan som har förståelse och gärna erfarenhet av resursförsvar sen tidigare.
Guldklimpen Allan vill hitta ett kärleksfullt och stöttande hem som kan vägleda honom i livet och visa upp den stora världen och alla dess äventyr. När han har landat i sitt nya hem vill han gärna prova på olika aktiveringar för kropp och knopp.

Kan ni erbjuda Allan ett hem fritt från andra hundar eller mindre barn, med stor plats i soffan för långa härliga mysstunder? Tveka då inte att skicka in en intresseanmälan på guldklimpen Allan.

Kontaktperson:

carolin@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.