Allan


Ras: Old english bulldog
Mankhöjd: Cirka 45 cm
Ålder: 1 år och 8 månader
Vikt: Cirka 35 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Ja, 10 år eller äldre
Kan bo med hund:Snäll och stabil tik i liknande storlek
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Charmig och snäll
Om Allan:

Allan är en busig men även försiktig kille med en stor och charmig personlighet! Allan är lite osäker när han träffar nya människor och behöver tid för att öppna upp och känna tillit till människor. Allan är en riktig kelgris och älskar att vila och sova nära dig i sängen och soffan. Det viktigaste för Allan är att få spendera så mycket tid som möjligt med sin människa, han vill vara nära och hänga med på allt du gör. Allan älskar att bada men kan inte simma, han sjunker som en sten. Allan han har lite känslig hud och tassar som behöver kontinuerlig omvårdnad.

Allan tycker om att använda sin nos och vill gärna aktiveras med olika sökövningar och såklart långa skogspromenader.  

Vi söker:

Till Allan söker vi ett lugnt hem som har tidigare erfarenhet av rädda och osäkra hundar och kan stötta och hjälpa Allan att bli en tryggare hund. Ett plus är om du även har tidigare erfarenhet av rasen. Allan vill ha ett hem med minimalt med ensamtid.

Kontaktperson:

sara.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.