Aniu


Ras: Siberian husky (med stamtavla)
Mankhöjd: Cirka 50 cm
Ålder: 4 år
Vikt: 20 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Ej testad med barn
Kan bo med hund:Har tidigare bott med andra hundar
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Energisk och snäll
Om Aniu:

Aniu är en väldigt aktiv och alert tjej, som inte alltid haft det så lätt. Hon har tidigare levt på en plats med många andra hundar, och kan därför vara lite osäker av sig till en början. När hon väl lättar upp visar hon sin energiska sida; detta är en tjej med stor arbetslust som hade mått otroligt bra av att få öva drag!

Vi söker:

Eftersom Aniu är en aktiv tjej söker vi ett hem som tycker om friluftslivet lika mycket som henne. Ute på promenad visar hon ständigt hur roligt hon tycker det är att dra eller springa. Därför är det ett stort plus om det nya hemmet vill öva drag med henne, eller ge sig ut på långa löpturer. Det är dock viktigt att inte gå för fort fram med henne till en början. Aniu är aningen omusklad, och kommer behöva trappa upp träningen stegvis för att inte skada sina leder.

Aniu är inte speciellt världsvan, och behöver därför få komma till ett hem som ger henne stöttning och vägledning vid nya situationer. Hon är trots sin bakgrund en väldigt snäll hund, men som behöver fortsatt träning med hanteringsbiten då hon tycker det är lite läskigt att bli hanterad. Även rumsrenheten är något som hon behöver fortsatt träning med. Hon gör alltid sina behov ute på promenad, men ibland kan det ske en liten olycka inomhus. Detta är troligtvis något som kommer gå lättare att öva på i ett hem, med rutiner och stöttning.

Nu söker Aniu efter ett hem som ger henne massor av kärlek, aktivering och framför alltid tid och tålamod. Aniu är inte van vid ett vardagsliv; därför är det viktigt att det nya hemmet tar det lugnt och försiktigt med henne, så att hon kan fortsätta våga ta för sig.

Kontaktperson:

clara@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.