Astrid


Ras: Blandras
Mankhöjd: ca 50 cm
Ålder: 4 år
Vikt: 25 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Över 15 år
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Trevlig och snäll
Om Astrid:

Gulliga Astrid kom in till oss som en privat omplacering. Hon är en mysig, aktiv tjej som tycker om att busa med dig när ni känner varandra. Hon promenerar väldigt bra i sällskap med andra hundar och skulle gärna ha promenadkompisar men vill bo som ensamhund.

Hon är väldigt glad i människor och älskar att vara nära dig, gärna ligga och sova intill dig på natten. Astrid är lugn och cool inomhus, även om det tidigare hänt som unghund att hon pysslat med någon fjärrkontroll eller sko ibland.

Astrid tycker att en del hantering är jobbigt och behöver stöd och tid för att bli trygg med det. Örontvätt och kroppsbad har hon inga problem med men kloklipp är något hon behöver hjälp för att bli trygg med. Hon är snäll vid hantering men visar tydligt när hon tycker att det är jobbigt.

Vi söker:

Astrid söker ett hem där det erbjuds oändligt med kärlek och mysstunder. Vana av hundtypen bör finnas i den nya familjen och Astrid vill gärna hitta på roliga aktiviteter ihop med er. Vare sig det gäller aktivering, hundsport eller bara att få vara med.
Astrid är allergisk och står på allergifoder. Hon kommer att behöva underhåll för sin allergi resten av livet så det är bra om den nya familjen har vana sedan tidigare eller är pålästa om allergi hos hund.

Kontaktperson:

engla@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.