Bax


Ras: American bully (utan stamtavla)
Mankhöjd: 55 cm
Ålder: 1 år 8 mån
Vikt: 35 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Nej, Bax vill bo med vuxna
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Glad och snäll
Placeringsort:Stockholm
Om Bax:

Bax är en glad, nyfiken och positiv unghund som letar efter ett nytt hem. När Bax först kom till stallet var han rädd och osäker men har nu öppnat upp mycket och litar på dem han känner, han kan fortfarande vara lite försiktig kring nya människor men lättar upp fort. Bax är mjuk, snäll och tycker mycket om att samarbeta. Han vill ha ett aktivt liv där han får fortsätta att utvecklas och bygga självförtroende. Bax tycker mycket om att träna balansövningar och vi tror att han också skulle älska rallylydnad eller tävlingslydnad. Även spår och sök är något som vi tror att Bax skulle tycka mycket om. 

Bax är allergisk och detta är något som det nya hemmet kommer behöva ta hänsyn till. Bax är mycket förtjust i sitt allergifoder och äter det gärna som godis.  

Vi söker:

Till Bax söker vi en mjuk och trygg person eller familj som vill fortsätta att stötta och bygga upp Bax självförtroende. Vi söker dig som kommer att leva ett aktivt liv med Bax där han både får fysisk och mental stimulans. Bax vill leva med någon som gärna går kurser och är intresserad av någon eller några hundsporter.  

Kontaktperson:

engla@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.