Bella


Ras: Fransk Bulldogg
Mankhöjd: 35 cm
Ålder: 3 år
Vikt: 12 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Hundvana barn i skolåldern
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Sprallig och bestämd
Om Bella:

Här är Bella! En fransk bulldogg-tik utan stamtavla, hon kom in till Hundstallet som hittehund.

Hon är en tjej med mycket humor och vilja. På promenad så kan Bella bli väldigt bestämd och då gärna bestämma väg själv, ibland är hon mer följsam. Inomhus ligger hon gärna och sover eller busar, ibland kan hon bli lite uppvarvad och nafsa lite i kläder och händer om det inte händer något. Hon är en väldigt charmig dam och det är inte sällan man skrattar i hennes sällskap.

Vi söker:

Till Bella söker vi ett hem där man omfamnar hennes egenheter och charm. En familj som vill ta med henne på härliga promenader och gärna aktivera henne genom någon enklare hundsport eller kanske träna tricks. Mycket kärlek, mys och roliga äventyr önskar hon sig.

Bella är allergisk och äter allergifoder. Hon behöver ibland underhåll för tassar och nosveck och kommer troligtvis behöva det emellanåt.

Kontaktperson:

ellen.b@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.