Benny


Ras: Blandras
Mankhöjd: ca 45 cm
Ålder: 1 år & 9 månader
Vikt: 26 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Nej
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Nyfiken och ivrig
Om Benny:

Här är Benny, en blandraskille som kom in till oss som hittehund. Benny är en försiktig men nyfiken kille med mycket fart i. Han kan ha lätt för att gå upp i stress i vissa situationer och behöver då att du som person är lugn och hjälper honom att varva ner. Inomhus står Benny gärna nära dig för att bli kliad på rygg och huvud. Här på Hundstallet har han haft en tendens till att stressjucka inomhus om han känner sig orolig.

På promenad så kan han vara stark och dragig när han går upp i varv men för det mesta går han fint med dig. Han tycker om att stå och nyfiket spana på saker som händer runtomkring honom eller att balansera på olika saker i utbyte mot godis. När han ser andra hundar kan han bli ivrig och lite stark men brukar inte skälla på dem.

Benny är väldigt charmig, social, och svansen går oavbrutet när han ser människor han känner, han en riktig guldklimp!

Vi söker:

Till Benny söker vi en aktiv, lugn familj som vill hjälpa honom att blomma ut till den trygga hund som finns i honom. Någon som tycker om att vara ute och nyfiket spana på saker ihop med Benny och ta med honom på härliga äventyr. Du får gärna vara intresserad av hundträning och testa på någon rolig aktivering ihop.

Benny vill inte bo mitt i stan utan gärna där det är lite lugnare för honom att landa.

Benny är allergisk och äter allergifoder. Vi ser gärna att den nya familjen har erfarenhet av eller kunskap om allergihundar och är införstådda med att han behöver underhåll för detta livet ut. I dagsläget behandlas hans tassar.

Kontaktperson:

engla@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.