Betty


Ras: Blandras
Mankhöjd: ca 40 cm
Ålder: 3 år
Vikt: 21 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Sprallig och kärleksfull
Om Betty:

Betty är en rar och väldigt trevlig tjej. Hon älskar att vara nära och att bädda ner sig bland massor av filtar. På promenad är hon sprallig, framåt och hänger glatt med vart man än ska gå. Hon kan få riktigt härliga busryck ute och fara runt som en gummiboll fram och tillbaka, som intensiva glädjeyttringar.

Hon promenerar gärna i sällskap med andra hundar men vill inte dela sitt hem med en annan hund. Betty är verkligen en social, aktiv, och positiv hund.

Vi söker:

Till Betty söker vi ett hem där hon får vara med och umgås. Någon som är aktiv, vill gå långa härliga promenader och testa på någon form av aktivering att göra ihop med Betty. Hon skulle säkert vilja prova på nosework eller någon annan rolig hundsport. Hon vill prova på nya saker ihop med dig och göra det ni tycker är kul ihop.

Betty vill vara nära, soffan och sängen är något hon gärna ser att hon får snarka och bädda in sig i. En tomt skulle vara mysigt att strosa runt och sola på mellan promenaderna.

Kontaktperson:

ellen.b@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.