Bikkel


Ras: Blandras med siberian husky
Mankhöjd: 55 cm
Ålder: 1,5 år
Vikt: 21 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Eventuellt
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Arbetsvillig och aktiv
Om Bikkel:

Här har vi energiknippet Bikkel; en pigg och glad husky-blandning som drömmer om att hitta ett aktivt hem där han får jobba! Det ideala för honom hade varit att få öva drag eller att ge sig ut på vandring. Han har mycket energi och stor arbetslust!

Vi söker:

Till Bikkel söker vi ett hem som vill jobba mycket med honom. Bikkel älskar att röra på sig, och behöver få utlopp för sin energi. Därför ser vi helst att han får komma till ett hem som älskar att röra på sig lika mycket som honom. Förutom drag och vandring skulle han gärna vilja ge sig ut på löpturer eller kanske springa bredvid cykeln? Han älskar när det går undan, men har även en ”på- och av-knapp”, och kan slappna av och vara lugn inomhus. Detta är nämligen en väldigt mysig kille, som tycker om att få klappar och uppmärksamhet.

Förutom fart och fläkt tycker Bikkel mycket om att vara ute i naturen. Han önskar sig ett hem ute på landet eller ett hem som har möjlighet att besöka naturområden ofta. Bikkel slappnar nämligen av när han är ute i det fria, och har han dessutom långlinan på – och får upptäcka dofter och stigar i sin egen takt – mår han extra bra. Just nya dofter är något han finner väldigt spännande, och han hade säkerligen gärna testat på nosework eller kanske ett spår? Känner du att du kan ge Bikkel en massa kärlek samt all den träning han behöver, mentalt och fysiskt? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan.

Kontaktperson:

josefin.a@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.