Billy


Ras: Blandras
Mankhöjd: Ca 55-60cm
Ålder: 1 år & 8 månader
Vikt: Ca 39kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Äldre tonåringar
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Livlig & gullig
Placeringsort:Stockholm
Om Billy:

Här är Billy!

En stor och stark kille som är ett charmtroll som älskar att få följa med på nya äventyr i bilen och älskar att få jobba med huvudet. Han är en unghund som kräver väldigt mycket för att må bra. Billy är en kille som älskar närhet och behöver få mycket kärlek och omvårdnad. Ute på promenad så kan han bli väldigt starkt och kan bli manisk i stockar och pinnar.

Vi söker:

Till gulliga Billy söker vi en familj som har en stor erfarenhet av denna typ av hundras och som får följa med på nya äventyr. Billy tycker om att gå på långa promenader, och att han har ett viltintresse så älskar han att få kombinera promenaderna med sök eller lydnasövningar. Han skulle uppskatta att gå på några roliga kurser där han får utvecklas och lära sig nya saker.

Billy är en trevlig och gullig kille som älskar hemmamys, han är som ett stort gosedjur när han ligger i soffan och i sängen. Han är både lyhörd och trevlig inne som ute, men han är väldigt stark och behöver någon som klarar av att orka honom. Billy är väldigt duktig på att få kontakt med under promenaderna och blivit bättre med att avleda när det kommer hundmöten.

Han skulle uppskatta att ha snälla och stabila promenad kompisar, men han vill gärna bo som ensamhund ute på landet och vill upptäcka nya saker i livet.

Billy är inte van att bli lämnad ensam och har mycket separationsångest, där hans framtida hem kommer att behöva träna mycket på det framöver, men bara man ger honom den aktiveringen som han behöver, kärlek och tålamod så kommer han bli en klippa på det.

Billy är nämligen en otroligt charmig och mysig kille, som suger åt sig all uppmärksamhet han kan få. Han längtar till att få sitt alldeles egna hem där han kan ge så mycket kärlek.

Kontaktperson:

engla@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.