Bobbi


Ras: Blandras
Mankhöjd: Ca 60cm
Ålder: 11 månader
Vikt: Ca 35kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Eventuellt med stabil tik
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Glad och energisk
Om Bobbi:

Bobbi är en pigg och glad unghund med stort hjärta. Han är en schäferblandning som kräver stimulans både fysiskt och psykiskt.

Trots sin unga ålder har Bobbi flyttat runt en del så nu söker vi ett hem där han får landa och leva många härliga år. Bobby kan vara ganska hoppig och yvig i sina rörelser därför ser vi att han inte ska bo med mindre barn.

Bobbi kommer behöva miljötränas i lugn och ro samt träna grundlydnad. Med tålamod och tid kommer Bobbi bli en fantastisk familjemedlem.

Vi söker:

Till Bobbi söker vi en familj med humor och tålamod. Vi söker någon som kan skratta med honom och visa han vägen genom livet. Bobbi har inte varit ensam hemma tidigare så vi söker någon som inte behöver lämna honom själv längre stunder. Ensamhetsträning måste man ta med ro och träna på hans villkor.

Han kan bli stark på promenad så man måste ha styrkan att hålla honom. Söker du en aktiv kompis att skratta med kan Bobbi vara din framtida bästa vän!

Kontaktperson:

carolin@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.