Bozz


Ras: Fransk Bulldog
Mankhöjd: -
Ålder: 4år och 8månader
Vikt: 13kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Nej
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Mycket charmig och har stor egen vilja!
Placeringsort:Stockholm
Om Bozz:

Bozz är en otroligt charmig och lekfull kille som kom till oss som en privat omplacering. Bozz tycker mycket om att träna olika trix och är mycket motiverad både av godis och leksaker. Bozz tycker att det är jättejobbigt med avsked och blir mycket stressad och upprörd när besökare går, trots att han då inte blir lämnad ensam. Hans separationsångest medför också att han inte kan lämnas ensam alls.

Bozz skulle vilja lära sig fler trix och vi tror att han skulle tycka mycket om att gå kurser i till exempel freestyle. Han tycker mycket om att leka med personer han känner och tycker att det är jätteroligt när man busar, knuffas och jagar varandra på skoj! Med personer han känner är han tillgiven och social, han vill gärna vara nära och mysa, bli kliad bakom örat och ha din fulla uppmärksamhet i soffan.

Bozz är en charmig liten clown med en mycket stor personlighet, han är full av energi och upptåg och söker dig som vill hitta på roliga aktiviteter tillsammans med honom!

Hantering är också något som Bozz upplever som obehagligt och han kommer därför behöva ett hem som kan stötta och hantera honom i dessa situationer. Han vaktar även leksaker och tuggben.

Vi söker:

Till Bozz söker vi ett hem med stor hundvana, utan barn eller andra djur och möjlighet att ta med honom på det mesta. Han vill ha ett hem där han inte behöver lämnas ensam. Det är positivt om du även har erfarenhet av rasen. Då Bozz kan bli mycket upprörd i situationer som han upplever som jobbiga så ser vi gärna att du har erfarenhet av hundar med liknande beteenden.

Kontaktperson:

engla@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.