Briana


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 56 cm
Ålder: 2 år
Vikt: Cirka 30 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Snäll och vaksam
Om Briana:

Härliga Briana är en tjej med ett stort hjärta. Hon älskar att busa i vår stora rastgård, tackar inte nej till en långpromenad i skogen, och växlar gärna aktivitet med mys i soffan. Detta är en tjej som trots sin storlek gärna vill upp i knäet, men får hon inte det nöjer hon sig med att få ryggen kliad. Hon är mysig, aktiv och väldigt lojal. Men hon bär också på en del rädslor.

Vi söker:

Till Briana söker vi ett hem med stor hundvana, gärna av brukshundar. Det nya hemmet får inte gå för fort fram – utan måste ge henne ordentligt med tid att landa. Briana tycker inte om förändringar, och eftersom hon bär på en hel del rädslor upplever hon det extra jobbigt när saker och ting inte är som vanligt. Briana är en osäker tjej, som behöver enormt med tid, träning, kärlek och stöttning.

Briana har resursförsvar mot saker hon hittar i hemmet. Därför behöver Briana komma till ett hem som har erfarenhet av denna problematik sedan innan, och som vet hur de ska jobba vidare med detta. Briana ska även bo som ensamhund. Hon tycker det är jobbigt med andra hundar, och kan ibland göra utfall. Vid utfallen blir hon väldigt stark, därför måste det nya hemmet ha styrkan att orka hålla henne, samt fortsätta jobba på hundmöten, och hålla ut avståndet vid möte av hundar.

Eftersom Briana bär på många rädslor, och har mycket vakt i sig – behöver hon få flytta till ett hem på landet. Hon blir stressad i stadsmiljö, och behöver få komma bort från all liv och rörelse – och istället njuta av lugnet på landet. Det ideala för Briana hade varit att få bosätta sig på en stor gård, där hon kan få patrullera runt, och njuta av friheten.

Kontaktperson:

clara@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.