Chapo


Ras: Blandras med malinois
Mankhöjd: Cirka 60 cm
Ålder: 1 år och 3 månader
Vikt: Cirka 30 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Livfull och arbetsvillig
Om Chapo:

Här har vi Chapo – en busig och arbetsvillig unghund.

Detta är en kille som gärna testar gränserna. Han är riktigt busig, och snor gärna med sig allt som kommer i hans väg. Det spelar ingen roll om det är godis, en väska eller en mössa – allt som går att roffa åt sig vill han ha. Han är ett riktigt yrväder – men samtidigt väldigt skärpt. Han är otroligt duktig på kommandon och trix, och lyckas man vända hans busighet till fokus är han en riktig stjärna.

Vi söker:

Till Chapo söker vi ett hem som har erfarenhet av brukshundar sedan innan, och som är beredda att jobba med sin hund. Chapo är inte enbart en sällskapshund, utan han måste få jobba för att må bra. Aktivering så som lydnad, spårning, agility eller sök hade passat honom utmärkt. Han behöver få komma till ett hem med stor hundvana, som hela tiden ligger steget före och som jobbar med honom både fysiskt och mentalt.

Chapo trivs bäst i naturen, och skulle gärna vilja flytta ut på landet. Han tycker mycket om att springa lös i vår stora rastgård, så det är ett stort plus om det nya hemmet har möjlighet att låta honom få springa av sig mellan varven. Chapo tycker också om att gå på långpromenader i skogen, gärna om han får en uppgift emellanåt. Får han däremot syn på ett vilt djur eller andra hundar blir han väldigt stark, så det nya hemmet måste ha styrkan att orka hålla honom.

Chapo har gjort stora framsteg på stallet. Nu behöver han hitta sin trygga punkt som fortsätter att träna och vägleda honom, så att han kan få blomma ut ännu mer.

Kontaktperson:

ellen.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.