Charlie


Ras: American bully
Mankhöjd: Cirka 55 cm
Ålder: 1,5 år
Vikt: 38 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Nej
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Stark och busig
Om Charlie:

Här har vi en kille med mycket spring i benen! Charlie älskar när det går undan, och önskar sig nu ett aktivt hem med mycket kärlek och håll i gång! Som den unghund han är behöver han fortfarande lära sig regler och rutiner, samt få ordentligt med aktivering för att må bra.

Vi söker:

Till Charlie söker vi ett hem som vill jobba mycket med sin hund. Charlie är fortfarande en unghund, och behöver därför få mycket träning och stimulans. Han är en stor och något envis kille, som blir väldigt stark när han vill någonstans! Charlie är ovan vid andra hundar, och kan ibland gå upp i varv när han möter andra hundar på promenad. Därför är det viktigt att det nya hemmet har styrkan att orka hålla honom, samt tänker på att ta ut avståndet, och fortsätter träna på detta.

Eftersom Charlie är en stark kille med mycket driv i sig hade hundsporter som exempelvis weight pull eller spring pole passat honom utmärkt! Han önskar även att få jobba med huvudet genom lydnad eller kanske genom att testa på spårning? Många olika aktiviteter hade gjort Charlie gott! Förutom aktiviteter önskar han sig mycket mys i soffan, samt en hel del tid och tålamod. Charlie har inte alltid haft det så lätt i livet, och behöver nu finna en trygg plats där han kan få stanna.

Kontaktperson:

ellen.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.