Cisse


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 30 cm
Ålder: Snart 3 år
Vikt: 13 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Hundvana barn
Kan bo med hund:Eventuellt
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Arbetsvillig och energisk
Placeringsort:Alingsås
Om Cisse:

Cisse är en glad och framåt kille som tar livet med en klackspark! Det bästa han vet är långa fartfyllda promenader, samt att träna på tricks och kommandon. Han tycker också om att spendera tid tillsammans med andra hundar, lära känna nya människor, och att springa runt i vår stora rastgård. Cisse är en lättlärd och intelligent hund som brinner för att lära sig nya saker – och som nu drömmer om ett aktivt hem som kan ta med honom ut på många härliga upptåg!

Vi söker:

Till Cisse söker vi ett aktivt hem som brinner för att jobba med sin hund. Cisse är en blandning med dansk-svensk gårdshund, vilket självklart gör att han har mycket fart och fläkt i sig. På grund av sin höga energinivå hade han älskat att få testa på många olika fartfyllda aktiviteter som exempelvis agility, hoopers eller rallylydnad. Förutom dessa aktiviteter hade han gärna följt med ut på en springtur, eller gett sig ut på ett långt vandringsäventyr. Han är som lyckligast när det går undan, och går det inte tillräckligt fort kan han ibland börja skälla otåligt. Därför hade Cisse behövt träna en del passivitetsträning, så att han får chansen att ta det lite lugnt mellan varven – och finna en bra balans mellan aktivitet och vila. När han väl varvar ner är han en väldigt mysig kille, som tycker mycket om att mysa upp sig i soffan med någon han tycker om. Cisse är otroligt kärleksfull, och tycker om att ligga så nära som möjligt; han hade helst av allt velat krypa innanför ditt skinn om han hade kunnat.

Något som Cisse behöver träna mera på är ensamhetsträning. Cisse tycker inte om att vara ensam. Därför ser vi helst att han får komma till ett hem där han får vara med så mycket som möjligt, så att han slipper vara ensam. När Cisse landat ordentligt i sitt nya hem och i sina nya rutiner, kan man påbörja att ensamhetsträna honom – men det måste ske stegvis och inte gå för fort fram. Cisse föredrar att helst av allt ha sällskap och uppmärksamhet hela tiden. Han älskar alla människor han träffar, och drömmer om att få en självklar plats i soffan med timtals av gos varje dag. Han söker efter sitt drömhem, och hoppas kunna hitta det inom snar framtid. Känner du att du kan erbjuda Cisse ett roligt och kärleksfullt hem, med en bra balans mellan aktivitet och vila? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på Cisse.

Kontaktperson:

elva@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.