Dumle


Ras: Blandras
Mankhöjd: Ca 45cm
Ålder: Ca 7år
Vikt: Ca 42kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Barn i skolåldern
Kan bo med hund:Eventuellt med en stabil tik
Kan bo med katt:Vet ej
Personlighet:Kelsjuk och lugn
Placeringsort:
Om Dumle:

Här har vi charmiga Dumle!

Han är en supersnäll kille med mycket egen vilja och massvis med humor. Han älskar närhet, och älskar att få mys och kli i soffan. Dumle vill gärna ägna sina promenader i skogen och söka efter godis i högt gräs. Han går fint i koppel men när han väl vill till någon specifik god doft att lukta på kan han bli stark. Dumle är lite rund och behöver gå ner i vikt och behöver någon som kan hjälpa honom med det.

Dumle tycker att hantering är väldigt jobbigt och nya hemmet kommer behöva att ha förståelse samt jobba med detta på ett positivt och belöningsbaserat sett.

Vi söker:

Till Dumle söker vi ett hem som kan öppna upp både soffan och sängen trots att han snarkar och kommer ta ditt täcke, någon som kan skämma bort honom med kärlek och mys. Han önskar närhet och värme framförallt denna årstiden när det är lite kyligare ute. Dumle behöver någon som kan hjälpa honom på hans viktresa. Någon som vill gå långa skogspromenader med honom. Dumle vill vara en självklar familjemedlem. Han kan bo som ensamhund men även med en stabil tik.

Kontaktperson:

lotten@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.